Cyclocross for asfalt og terreng

Med en cyclocross er du godt utstyrt når du foretrekker å sykle på grus og asfalt. Den smarte cyclocross er nemlig en utrolig allsidig og anvendelig sykkel som kan brukes til stort sett alle formål. Den egner seg særlig godt til deg som anvender sykkelen til trening på enten veier eller stier, eller for deg som bruker den til transport på jobb eller studie. Sykkelen er egentlig utviklet som konkurranseform, og av utseende og teknikk minner den mest om en kombinasjon av en landeveissykkel og terrengsykkel. Og det er akkurat dette som gjør at den med fordel kan anvendes for ulike formål og underlag. 

Geometrien er sportslig og gir deg muligheten til å oppnå høy hastighed ved sykling på landevei, mens du bevarer stabiliteten når du befinner deg på mer ujevnt terreng. Den er sterk og robust, og derfor kan den tåle litt av hvert, og du kan ha glede av den i lang tid fremover. Derfor er en cyclocross perfekt for langt de fleste, som vil ha en god og sterk sykkel til hverdagsbruk eller til trening. 

Hos Sykkelfabrikk.no kan du finne et stort utvalg av de herlige cyclocross sykler. Her kan du velge mellom en rekke ulike modeller og typer slik at du kan finne akkurat den som passer for deg. Du kan blant annet velge mellom produsenter som Stevens, Basso Palta og andre anerkjente merker. Du er alltid sikker på en høy kvalitet med ny teknologi, gjennomtenkt design og sterke materialer, slik at du får en sykkel som gir deg super stabilitet og en enestående kjøreopplevelse, og som samtidig er robust og slitesterk. Så er du på utkikk etter en allsidig sykkel, så besøk nettsiden i dag og se hele det store utvalget av cyclocross. Les mer om hver enkelt modell og finn akkurat den cyclocross som passer for deg og dine behov.