Effektiv og praktisk peel off mask

En peel off mask skiller seg fra vanlige ansiktsmasker på flere måter. Først og fremst er det en utrolig praktisk maske fordi den er enkel å bruke, virker fort og ikke krever mye av deg. Du skal bare påføre den i T-sonen i et jevnt lag, og så vente på at den tørker inn. Peel off masken har nemlig den funksjonen at den gradvist tørker og blir til et sammenhengende, tørt lag når den er ferdig å virke. Det betyr at du etter 25-30 minutter har en helt tørr maske som du kan dra av ved å trekke forskjellig fra kantene. Slik drar du av hele masken i én omgang, og så kan du vaske av eventuelle rester med vann. Derfor slipper du å slite med å vaske av masken og bruke tid på å få av alle rester. Samtidig er en peel off mask utrolig effektiv. Samtidig med den mykgjørende og rensende effekt sikrer den nemlig at du kan dra ut hudormer og andre urenheter når du trekker av masken. Slik har den også ekstra funksjoner i forhold til en vanlig ansiktsmaske.

Decrusto har produsert en virkelig herlig og effektiv peel off mask som er skånsom mot både deg og miljøet. Den er basert på naturlige ingredienser og inneholder en rekke vitaminer og andre næringsstoffer som gir huden din den best mulige pleie. Blant annet inneholder den beta 1,3/1,6 glukaner som styrker hudens immunforsvar, bidrar til å bevare hudens elastisitet og forbedrer hudens regenerasjon. I tillegg virker den mykgjørende på huden, roer ned irritert hud og renser i dybden. Slik får du mindre synlige porer, og du får en renere, glattere og mykere hud som holder seg ung og frisk i lenger tid. Du kan både merke og se forskjellen når du bruker Decrusto Black Peel Of Mask

Som en viktig bonus kan du føle deg helt trygg når du anvender den effektive peel off mask fra Decrusto. Den er nemlig produsert helt uten fargestoffer, mineralske oljer, parabener, silikon eller andre tilsetningsstoffer som kan være skadelige for enten deg eller miljøet. I tillegg er den både dermatologisk testet og allergitestet, helt vegansk, og så er verken selve produktet eller noen av ingrediensene testet på dyr. Derfor kan du bruke den regelmessig for å gi huden din optimal pleie, helt uten å bekymre deg om å skade miljøet. Kjøp din Decrusto Black Peel off Mask på Decrusto.no i dag til en super pris!