Finn den riktige massasjestol

Massasjestoler er en herlig måte til å få litt ekstra velvære i hverdagen, uansett om det er i ditt private hjem eller på arbeidsplassen. De gir en velfortjent pause der du kan slappe fullstendig av. Det er ikke kun godt for kroppen som får lov til å slappe av og bli løsnet opp, men også for hodet og sinnet som virkelig får lov til å koble av. På den måten kan din massasjestol hjelpe både kropp og sjel til å bli mindre stresset i en hektisk hverdag. En veldig god investering i din velvære og sunnhet.

Hos Iwao-massasjestoler.no får du et stort utvalg av herlige massasjestoler for ulike behov. Her finner du stoler for både private og bedrifter, og det er noe for ethvert ønske. Alle lever opp til en høy standard, så uansett hvilken modell du velger, så er du garantert en komfortabel, brukervennlig og slitesterk massasjestol som du kan ha glede av i lang tid. For private er det som regel et veldig fint valg å gå med de mest budsjettvennlige modeller. De dekker nemlig de fleste standardbehov, og har fortsatt en lang rekke innstillinger og funksjoner. Her er Iwao Comfort + H massasjestol et veldig godt valg til prisen! Har du høye krav til velvære, eller vil du for eksempel gjøre noe ekstra for dine medarbeidere, da kan du velge luksus utgaven. Her kan Iwao Dreamline for eksempel anbefales. Med den fantastiske helkroppsmassasje og det smarte designet er den et virkelig godt valg.

Iwao Thor er et opplagt valg, dersom stolen skal stå på sportsklubber, flyplasser eller lignende, fordi den er robust, slitesterk og har muligheten til myntinnkast. Med Panasonic MA70 får du en massasjestol med veldig dybtgående massasje og mulighet til varme samtidig. En stol i særklasse, som ikke uten grunn er en av verdens førende på markedet.