Klassiske lederhosen til enhver Oktoberfest

Når man deltar i Oktoberfest er det en bestemt tradisjonell påkledning man ikke kan unngå å støte på i Münchens gatebilde. Det er selvfølgelig mennenes klassiske lederhosen som er et par knelange lærbukser og som ofte ses med flotte broderinger og detaljerte spenner.

Tradisjonelle Lederhosen

Lederhosen stammer fra 1700-tallet hvor det var helt alminnelig påkledning til jobb. Den bayerske lærbuksen er i dag veldig populær og blir brukt av både unge gutter og jenter samt eldre menn og kvinner til både fest og hverdag.

Lederhosen fås typisk i enten en kort variant eller en utgave som rekker rett nedenfor knærne. Lederhosen finnes hovedsakelig i mange forskjellige brune- og sorte fargenyanser som du stilsikkert kan kombinere med en rutete bomullsskjorte og et par fete tyrolersko for et gjennomført oktoberfestkostyme. Lederhosen finnes selvfølgelig også i både fine og freidige utgaver til damene.

Oktoberfestkostymer til menn

Oktoberfest i München strekker seg over 16 dager og starter allerede i midten av september, ikke først i oktober som navnet indikerer. Hvis du elsker kostymer og sydtyske tradisjoner skal velge å komme en helg. Du er selvfølgelig ikke forpliktet til å ha det samme tøy på som de lokale, men det blir alltid satt pris på når de besøkende gjør en innsats med påkledningen.

Oktoberfest er stedet hvor du kan slå deg løs i ditt mest tullete Oktoberfest outfit. Her vil du ikke bli sett rart på hvis du bruker morsomme parykker, kjegleformede oktoberfesthatter eller annen rødrutete pynt med tyrolermotiver.

Hvis du gjerne vil blende inn i mengden skal du gå til anskaffelse av et par lederhosen, en skjorte med blåhvite ruter og en tyrolerhatt med fasanfjær. Du kan finne mange Oktoberfestkostymer til menn i flere prisklasser, så du har gode muligheter til å kjøpe et par lederhosen uten å bli ruinert.

Hos Festtema.no har de samlet all den beste utkledningen til Oktoberfest. Se deres store utvalg av lederhosen, hvor du blant annet kan finne de tradisjonelle lederhosen og lederhosen til kvinner.