MIDI-Keyboard

Hvis du eksperimenterer med elektronisk musikk vet du at et MIDI-keyboard er alfa og omega. Med et MIDI-keyboard blir musikkproduksjonen først og fremst mye lettere og raskere, samtidig som du får flere spennende muligheter for å eksperimentere med din musikk.

Et USB MIDI-keyboard kan enkelt tilkobles en Mac eller PC via USB, og vipps så er du i gang. Et MIDI-keyboard har ingen innebyggde lyder, men brukes til å aktivere lyder i et lydprogram på PCen. Antallet tangenter på MIDI-keyboards varierer fra 25 til 88 alt avhengig av modellen. Du kan også velge mellom MIDI-keyboards med multifargede, hastighetssensitive og vektede tangenter.

MIDI-keyboard fra alle de populære merker til fornuftige priser

MIDI-keyboard fra Midiplus produseres alltid i estetiske flotte design og i hæy kvalitet, hvor du får mye for pengene. Det taiwanske MIDI-keyboard produseres av Ta Horng Instrument som siden grunnleggelsen i 1974 har fokusert målrettet på keyboards. Kjøp Midiplus billig hos Danmusikk.no.

Novation er kjent for sin høye kvalitet og profesjonell musikkproduksjon. Det er spesielt deres ergonomiske layout og gjennomtenkte funksjoner som gjør det lett å kontrollere session display, instrumenter, effekter og mikser. Novations MIDI-keyboards selges i flere varianter på Danmusikk.no til fordelaktige priser.

Den japanske virksomheten, Korg, ble etablert i 1963 og har siden da vært med til å forme musikkbransjen med deres uovertrufne musikkinstrumenter. Særlig innenfor elektronisk musikkproduksjon har Korg satt nye standarder ved å utstyre deres produkter med et hav av brukervennlige og innoverende funksjoner. Nettopp derfor fremstiller de noen av verdens beste MIDI-keyboards. Finn ditt nye MIDI-keyboards fra Korg på Danmusikk.no.

Hos Danmusikk.no finner du alle de beste MIDI-keyboards fra verdens førende produsenter til fornuftige priser. Uansett hvilket MIDI-keyboard du leter etter, om det er til nybegynnere, viderekommende eller profesjonelle, kan du finne det i deres store utvalg.

Musikkspesialistene hos Danmusikk.no er alltid klar til å hjelpe deg med ditt valg. Har du spørsmål til MIDI-keyboards eller bruk for annen assistanse, kan du alltid kontakte Danmusikks kundeservice på tlf. 21 98 88 44 eller på mail: post@danmusikk.no.