Morsomme og inspirerende veggord

Det finnes mange forskjellige måter å dekorere hjemmet sitt på, og én av de er ved å henge ting på veggene. Her har veggord blitt utrolig populære de siste par år, og det er bestemt ikke uten grunn. De annerledes og stilige wallstickers kan være med til å uttrykke noe helt personlig på en annen måte enn du kan med bilder og motiver. Og så tiltrekker det samtidig masse oppmerksomhet fra dine gjester, pynter flott på veggen og skaper smil, glede eller andre følelser hos de som leser det. Slik kan du sende en liten melding til deg selv direkte fra veggen hver eneste dag, og det kan kanskje være akkurat det du trenger for å få en god dag, motivasjon til arbeid eller lignende.

Hos Sohu-Wallstickers.no finner du et utrolig stort utvalg av de herlige og kreative veggord. Her kan du velge mellom lange og korte sitater, du kan finne noe innen alle kategorier, og noe som egner seg til alle rom i hjemmet. For eksempel kan du velge et sitat fra din favoritt kjendis eller historiske person. Hva med å ha en hilsen fra den legendariske Marilyn Monroe eller alltid inspirerende Charlie Chaplin hengende på veggen? Sistnevnte kan kanskje få deg i godt humør med sitt berømte sitat: “A day without laughter is a day wasted”. Det finnes et stort utvalg av sitater fra kjente personer, og du kan både velge noe innen glede og følelser, kjærlighet, sport, mote, penger og suksess.

Vil du ha noe litt morsomt og personlig i hjemmet som sier noe om deg, og som samtidig gir alle et smil på leppen? Da kan du velge de søte og artige husregler som er perfekte på flere rom. For eksempel kan du ha de på kjøkkenet der dine gjester kan lese de herlige regler om å kose seg på kjøkkenet. Det kan også være i entréen så dine husregler er det første som møter dine gjester. Det gjør at man føler seg velkommen. Men de fine husregler finnes også i varianter som kan brukes på badet, på soverommet eller stuen.

På kontoret trenger du kanskje noen ganger litt ekstra motivasjon eller inspirasjon til arbeid? Da kan du med fordel henge opp inspirerende veggord som du kan lese hver gang du trenger et ekstra push. Hva med en “Dreams don’t work unless you do” wallsticker? Eller velg et inspirerende sitat fra den legendariske Henry Ford som snakker om samarbeid: “Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success.” Da får du kanskje litt ekstra energi til å gjennomføre arbeidsdagen og gjøre en større innsats.

På Sohu-Wallstickers.no kan du selv se det utrolig store utvalget av veggord og wallstickers som kan brukes på soverommet, kjøkkenet, kontoret, i gangen, på badet eller hvor du ellers ønsker det. De fleste veggord er i en stilig svart/hvit design som passer inn i alle hjem, men du kan også velge varianter med litt farger hvis du foretrekker det. Velg dine favoritter på siden og bestill allerede i dag!