Sikkerhetsutstyr i topp kvalitet

Hos Elite-Armor.no har de spesialiset seg i sikkerhetsutstyr i profesjonell kvalitet. Deres utvalg inkluderer nøye utvalgte produkter som spesielt henvender seg til deg som arbeider innen sikkerhetsbransjen. Det kan for eksempel være for deg som er innen politi eller militær, jobber som vakt, eller har en lignende jobb der du kan bli utsatt for farlige og livstruende situasjoner med stikk- og skytevåpen. Med Elite Armor kan du oppnå en større sikkerhet for deg selv og dine medarbeidere ved å investere i utstyr som kan sikre deg på arbeidsplassen.

Blant deres sortiment finner du blant annet skuddsikre vester av profesjonell standard. En skuddsikker vest kan beskytte deg mot skytevåpen og hindre alvorlige skader eller tilmed redde liv. Vil du beskytte mer av kroppen, da kan du også få en skuddsikker hjelm. Helt essensielt utstyr for deg som ofte møter skytevåpen i forbindelse med ditt arbeid. Med skuddsikker vest og hjelm er du bedre sikret, og du kan utføre din jobb med å beskytte andre. Du kan også investere i en stikksikker vest som er spesialisert til å beskytte mot en lang rekke stikkvåpen. Innen dette område kan du også velge snittsikre klær eller hansker som gir deg en beskyttelse over et større areal av kroppen, og som kan hindre alvorlige skader og potensielt livstruende situasjoner med kniver og andre stikkvåpen.

Elite-Armor tilbyr også andre produkter som tilbehør og oppbevaring til ovennevnte, traumeplater og mye mer. Hele deres utvalg er av profesjonell standard, og de lever selvfølgelig opp til de relevante og gjeldende krav som finnes. Det er snakk om sterke og robuste materialer samt gjennomførte og praktiske designs som tillater god bevelighet. Besøk nettsiden for å se hele utvalget, og velg de produkter som vil gi deg den største verdi i din hverdag. Du kan alltid kontakte deres kundeservice for profesjonell veiledning.