Skånsom og effektiv ullvask

Ull er et herlig materiale til plagg, fordi det gir masse varme og ser utrolig flott ut. Dessverre er det ikke alltid helt simpelt å vaske ull, fordi det er et sensitivt materiale som kan ødelegges hvis det vaskes på samme måte som andre plagg. En av grunnene til dette er at ull ikke tåler for høye temperaturer. Det skader strukturen og utseendet, og det gjør at ullplagget krymper. Derfor kan det ikke vaskes ved høy temperatur, og det kan heller ikke tørkes i maskin. Samtidig tåler ull ikke de vanlige vaskeprodukter. Disse inneholder ofte blekemidler og/eller ensymer som kan være med til å nedbryte og skade ull. Derfor risikerer du ullplagg med hull, endret form eller fasong, eller ødelagt struktur hvis du vasker med vanlig vaskemiddel i vaskemaskin.

Det trenger dog ikke være vanskelig eller tidskrevende å vaske ullplagg. Du kan med fordel anvende de ullprogrammer som finnes på stort sett alle nyere vaskemaskiner i dag, fordi programmet har de helt riktige innstillinger med lav temperatur, lite sentrifugering osv. Derfor trenger du altså ikke vaske i hånden. Dertil kommer det at du må velge riktig vaskemiddel, og her er det essensielt at du velger et produkt som er spesifikt utviklet til formålet.

På Stell Ullvask er en skånsom og effektiv ullvask som er designet for å ta best mulig på dine ullplagg. Ullvasken er svært effektiv slik at du får rene klær hver gang, men samtidig inneholder den ingen skadelige ingredienser som kan ødelegge dine ullplagg. Den er basert på naturlige ingredienser som virker mykgjørende, og som samtidig er økologisk nedbrytbare og veldig miljøvennlige. Derfor er På Stell Ullvask et helt opplagt valg for deg som vil ta vare på dine ullplagg, på deg selv og på miljøet på samme tid. Kjøp din ullvask i dag og opplev selv forskjellen.