Stilige og solide beachflagg

Har du en bedrift som ofte er til stede på forskjellige events og arrangementer, og som derfor har et stort behov for fysisk reklamering? Da kan du med fordel velge å investere i de såkalte beachflagg eller reklameflagg som egner seg super godt til slike formål. Det kan for eksempel være til butikken med klær og merchandise som befinner seg på festivaler eller sportsbegivenheter, eller kanskje til matbutikken som selger mat og drikke på et utendørs løp. Det kan også være at din virksomhet ofte er med på messer eller andre utsalgssteder der det er viktig å skille seg ut og tiltrekke seg oppmerksomhet fra potensielle kunder. I alle disse tilfelle er beachflagg en veldig god løsning som reklamesystem.

Reklameflagg er en type reklamesystem som egner seg godt til utendørs bruk på grunn av sin utforming. De har typisk en sterk forankring slik at de får et stabilt feste på alle underlag og kan stå imot regnvær, vindkast og lignende. Samtidig har de en lav vekt slik at du lett kan transportere de, og det er en stor fordel når du skal bevege deg rundt mellem forskjellige begivenheter og arrangementer. Beahcflagg er gode til å skape oppmerksomhet om ditt budskap på grunn av en stor størrelse og muligheten til å få trykk på begge sider. Derfor kan kunder se deg fra alle sider og på lang avstand.

Hos Easydisplay.no kan du velge mellom et stort utvalg av forskjellige beachflagg i varierende størrelse, med ensidig- eller dobbelsidig trykk, og med forskjellige fornakring som vanntank, kryssfot, jordspyd eller bunnplate. På den måten kan du finne presis den modellen som passer til dine ønsker og behov for stabilitet, synlighet og fleksibilitet. Alle beachflagg er robuste og i en høy kvalitet med en slitesterk og smidig flaggduk, og du får de til en veldig fordelaktig pris.