Ta godt vare på dine plagg med På Stell

På Stell tilbyr to produkter som kan hjelpe deg til å ta best mulig vare på dine plagg og tekstiler i hverdagen slik at de får den beste behandlingen, holder utseendet og blir helt rene. Det er fokus på naturlige ingredienser, økologisk produktion og miljøvennlige og skånsomme produkter som verken skader deg, dine plagg eller miljøet. Slik kan du få effektiv vask og rengjøring mens du samtidig tar godt vare på deg selv og har god samvittighet over for miljøet.

Det ene produktet er den svært drøye På Stell Ullvask som er særlig utviklet til vask av ull og silke. Det er to tekstiler som er ganske sensitive og som er enkle å ødelegge ved vanlig vask. På Stell Ullvask sikrer at dine plagg blir behandlet på en skånsom måte, mens de likevel blir effektivt rene og mykgjort på samme tid. På den måten holder dine klær mye lenger og mister ikke form eller utseende etter vask. Det andre produktet er en herlig flekkfjerner som både lukter utrolig godt og virker veldig effektivt. På Stell Sitronsåpe kan brukes på alle mulige tekstiler og plagg av ull, bomull og alle andre materialer. Den fjerner flekker fra fett, olje, sminke, kaffe, te og mye mer på en rask og effektiv måte.

Bege produkter er basert på naturlige oljer og er selvfølgelig både økologiske og biologiske nedbrytbare. De virker svært effektivt og sikrer optimal behandling av dine plagg på en skånsom og mild måte. De inneholder ingen syntetisk parfyme, tilsetningsstoffer, palmeolje, blekemidler, amoniakk eller andre ingredienser som kan påvirke deg og din hud, dine plagg eller miljøet. Les mer om de miljøvennlige og skånsomme produkter fra På Stell på Paastell.no og kjøp de til en super god pris i dag. Du vil merke forskjellen med en gang, og du kommer garantert aldri til å bruke noe annet igjen!