Tjen penger med dugnad

Mangler din forening en måte tjene penger på til et felles formål? Da er dugnad det helt riktige. Med dugnad kan dere nemlig gå sammen om å samle inn penger til akkurat det dere har behov for. Det kan for eksempel være en langhelg med fotballklubben eller et annet idrettslag, det kan være din forening eller organisasjon, eller det kan være skoleklassen som skal på tur. Så lenge dere som lag eller forening jobber sammen om å tjene inn penger, og de skal anvendes til et felles formål, da kan dere gjøre bruk av dugnad.

Dugnad fungerer ved at dere kjøper inn produkter til en billig pris, og så kan disse selges videre til en høyere pris. Det kan for eksempel være til venner og familie som oftest vil være mest villige til å bruke penger til dette formålet, men det kan også være til folk dere ikke kjenner på forhånd. Hos norskdugnad.no kan du blant annet kjøpe dopapir eller lignende produkter som er brukbare og nødvendige for alle. Disse kjøper du da til en billig pris, og så selger du hver pakke med fortjeneste slik at dere tjener litt penger for hvert produkt som selges. På denne måten ender dere opp med et overskudd som da kan anvendes til deres neste tur. 

Det er en opplagt metode for idrettsklubber som skal tjene penger til årets treningsleir eller en team building aktivitet, og også hos russ er det veldig populært for å få råd til buss, drikke, mat, aktiviteter og annet utstyr. Dugnad i seg selv fungerer også som team building, fordi dere i fellesskap skal forsøke å tjene penger til noe som er til glede for alle. Så har du og din forening eller gruppe behov for penger til deres neste tur eller aktivitet, så besøk norskdugnad.no i dag.